Stoerhout Het Gooi

Ben je op zoek naar een échte eye catcher? Dan ben je bij Stoerhout Het Gooi op het juiste adres. Zij maken de mooiste op maat gemaakte meubels en creaties voor binnen en buiten.

Op maat gemaakte meubels

Stoerhout Het Gooi is gespecialiseerd in het creëren van meubels of buiten creaties precies zoals jij dat wilt. Door de deskundige meubelmakers die bij Stoerhout Het Gooi werken weet je zeker dat het goed gebeurt. Stoerhout Het Gooi maakt gebruik van oud en nieuw hout, wat ervoor zorgt dat je zelf de houtsoort van je project kiest. Denk bijvoorbeeld aan een op maat gemaakte fietsenstalling, tafels, buitenkeukens, bedden. Of zoek je een plekje waardoor je het hele jaar door buiten zit? Laat dan een overkapping op maat maken.

Bij Stoerhout Het Gooi is het van belang dat de klant altijd blij is met het opgeleverde resultaat. Ben je niet tevreden, dan werken ze op een professionele manier samen met jou aan een oplossing. Twijfelt Stoerhout Het Gooi of het meubelstuk haalbaar is, dan geven zij dat ook aan. Zo weet je altijd dat je creaties lang mee gaan. Wil je ook een meubel op maat laten maken? Neem dan maar snel een kijkje op de website en doe inspiratie op.