Houthal15

Ben je opzoek naar hout wat lang meegaat en ook nog eens voordelig is? Houthal 15 helpt jou bij het vinden van de perfecte hout match voor al je projecten.

Het duurzaamste én voordeligste hout

Houthal 15 is erin gespecialiseerd om jou van veilig, duurzaam en voordelig hout te voorzien. Ze helpen je bij het zoeken naar het hout wat het beste bij je project past, zodat je weet dat je het juiste houtsoort gebruikt. Wil je nou eerst het hout zien voordat je het koopt? Dan kan dat zeker! Maak een afspraak en ga langs om de beste houtsoorten van dichtbij te zien. Denk bij deze duurzame houtsoorten bijvoorbeeld aan eikenhout. Met dit soort hout bouw jij de mooiste boomhutten en meubels. Of ben je meer opzoek naar een donkere houtsoort? Dan is Azobé hout écht iets voor jou!

Door de specialisten die bij Houthal 15 werken, weet je altijd dat je de juiste houtsoort ontvangt. Als je door alle houtsoorten even het bos niet meer kan zien, staat er altijd een medewerker voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Waar wacht je nog op?! Trek je houtzaag uit de schuur.